Vad betyder yoga? unit-united

Yoga brukar översättas till Unit som betyder att förena kroppen och sinnet.
Den riktiga översättningen är United, verbform. Dvs. allt är redan sammanflätat!

Vi ska inte leta efter yogan och var den finns. Yogan finns överallt, du hittar din hos ditt jag det är du!
Everything is connected!
Jag är här och här är yogan hos mig.
OM vi kan få kontakt med vårt inre tex. i meditation då kan vi hitta vår djupare yoga, och för att nå vidare i vår egen utveckling behöver vi teknik så att allt "väcks". Vi använder vårt sinne!

Ashtangayoga serierna är uppbyggda för att man ska komma tillbaka till sig själv, oavsett vilken serie man är i.
Du ändras inte, DU ÄR DU HELA TIDEN!

Yogan kommer från mig, hur jag gör hur jag än tänker det är det som utvecklar mig som Yogi.

NAMASTE

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: