Jag mår bättre och snart bär det iväg till Köpenhamn

Örtmedicin gör susen. !
Jag vill inte förespråka mediciner men Esberitox hjälper på mig. 
Esberitox är ett naturläkemedel som numera går att köpa även på apoteket.
Örthalstabletter, mat med massor av ingefära.
Chai med varm mjökl honung och ingefära & VILA.
Jag är fortfarande förkyld men inte i närheten av i förrgår.
Som tur var så börjar yogakursen med en föreläsning i kväll. Imorgon bitti blir det en timme chanting samt meditation sedan asanas, där vi ska titta detaljerat på varje . Så jag kan förhoppningsvis ta det ganska försiktigt.
Det ska bli så roligt.

Kursen är i Danmark på Yoga Mudra

Det ska verkligen bli roligt. Michael är en jätteintressant lärare

Om Shanti

Publicerat den
Kategoriserat som Hälsokost

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: