längre

asana blev det imorse då jag gjorde fram till Janu Sirsasana C. Sen kom jag precis på att kjag glömde hela familjen; Marichyasana! Ibland blir jag förvirrad och glömmer bort. Tyckte väl att hela serien gick snabbt imorse…
Efter Janu Sirsasana gick jag alltså direkt till Navasana. Följt av resterande fram till Baddha Konasana, och avslutning.

Namaste

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: