söndagen

Dags för Mysore nere på Österlen på min favorit yogaplats MUDITA !
Det var en härlig träning.
Vår lärare pratade om de olika chakrorna i kroppen., längs ryggraden och uppåt.
Jag ska läsa på dessa igen, upptäckte att jag lite glömt bort dem.
Min träning var intressant. Gårdagens träningsvärk försvann väldigt snabbt.
Jag upplevde, "Do your practice and all is coming" (Patthabi Jois) genom att efter Bjujapidasana

kom jag typ upp i Titthibhasana med nästan raka ben. Det jag kände var lyftet med armarnas kraft och viktfördelningen i kroppen, där man kommer i ett läge där kroppen är "viktlös".
Avslutningsvis var det annorlunda för plötsligt klarade jag inte huvudstående.
Ramlade till och med över.. Konstigt. men så var det då!
Fick låna en bok Anathomy of hathayoga. Ska läsa lite i den.

namaste

 

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: