fredagen

I fredags åkte vi till Friskis och Svettis och tränade ett Puls Bas pass = ett riktigt tuft pass med fokus på kondition.
tre låtar med styrka mitt i passet.
Jag kan lova att jag var totalt slut efteråt. Särskilt med tanke på att jag redan tränat en gång… Men jag tror att det är bra att variera sin träning.
Jag gjorde egna stretch övningar efteråt, lite mer anpassat för min kropp. (alltså lite yogaövniingar)
PÅ kvällen åt vi hummer, fiskad av maken och sonen. Väldigt gott.
Jag höll mig vaken till tio.

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: