Kravlöst

Faktum är att veckan inte alls blev så yogig… I tisdags skulle jag på lunchpass. vilket jag gjorde. Jätteskönt, det var ett baspass med fokus på styrka. Passade mig perfekt.

Igår gick jag upp som vanligt, kvart i fem. Tände ljus satte på skön musik.
Jag gjorde 10 minuter pranayama. och en solhälsning.
Sen tänkte jag jag har inte lust idag.. Förfärligt. MEN det var en ganska okej känsla. Jag tyckjet att det var helt okej att inte göra serien! 

Då  sambon är iväg med sonen på hummerfiske och jag är ensam med dottern som har fått lov att sov ai vår säng, tänkte jag att hur många gånger i livet kommer jag få chansen att vakna tillsammans med henne på morgonen.
Här och nu alltså.
Så jag släckte ljusen och gick och la mig igen! Det kändes som ett sunt val. Yogan får ju absolut inte vara ett tvång, det är den inte men man måste kunna välja bort just asana delen och ägna sig åt de andra delarna. Att vara mamma är också en form av yoga.

Man är en yogi i allt man gör!

Ashtangayogi

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: