Kravlöst

Faktum är att veckan inte alls blev så yogig… I tisdags skulle jag på lunchpass. vilket jag gjorde. Jätteskönt, det var ett baspass med fokus på styrka. Passade mig perfekt.

Igår gick jag upp som vanligt, kvart i fem. Tände ljus satte på skön musik.
Jag gjorde 10 minuter pranayama. och en solhälsning.
Sen tänkte jag jag har inte lust idag.. Förfärligt. MEN det var en ganska okej känsla. Jag tyckjet att det var helt okej att inte göra serien! 

Då  sambon är iväg med sonen på hummerfiske och jag är ensam med dottern som har fått lov att sov ai vår säng, tänkte jag att hur många gånger i livet kommer jag få chansen att vakna tillsammans med henne på morgonen.
Här och nu alltså.
Så jag släckte ljusen och gick och la mig igen! Det kändes som ett sunt val. Yogan får ju absolut inte vara ett tvång, det är den inte men man måste kunna välja bort just asana delen och ägna sig åt de andra delarna. Att vara mamma är också en form av yoga.

Man är en yogi i allt man gör!

Ashtangayogi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.