Tredje veckan

Det var inga problem att gå upp idag. Träning fram till Janu Sirsasana avslutning.
Det flyter på.
Ikväll ska jag plugga lite filosofi i min bok
Mandelträdet i din trädgård- Uppmärksamhetens under av Thich Nhât Hanh

Livet handlar om uppmärksamhet att vara här och nu!
Utdrag:
"När du diskar kanske du tänker på teet efteråt och försöker därför diska färdigt så fort som möjligt för att få sitta ner och dricka te. Men det betyder att du inte lever under tiden som du diskar. När du diskar måste diskandet vara det viktigaste i ditt liv. När du dricker te, måste tedrickandet vara det viktigaste i ditt liv. När du besöker toaletten, låt det vara det viktigaste i ditt liv." 

namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d